Als werkgever wil je natuurlijk niets liever dan gezonde, vitale en energieke werknemers. Niet alleen omdat dit de werkprestaties ten goede komt, maar omdat je geeft om het welzijn van de mensen binnen jouw bedrijf.

Inmind bij Marloes denkt graag mee als het gaat om duurzame inzetbaarheid, vitaliteit en werkplezier onder de medewerkers binnen jouw bedrijf of organisatie.

Zo biedt Inmind bij Marloes maatwerktrajecten, trainingen en workshops op het gebied van vitaliteit, ontspanning en bewustzijn.  Inmind bij Marloes werkt op basis van de wensen en behoeften van jouw bedrijf of organisatie en komt graag op locatie voor het verzorgen van een passende training of workshop.
Daarnaast heeft Inmind bij Marloes een breed aanbod op het gebied van coaching en therapie van de individuele medewerker bij trauma, (werk)stress, burn-out of bij herstel van een burn-out.

Met een uitgebreide achtergrond en ervaring in het therapeutisch werk, coaching en maatschappelijk werk en mijn ervaring als mindfulnesstrainer, yogatherapeut en outdoor beweeginstructeur begeleid ik jouw medewerkers graag "Op weg naar werkgeluk" en een "Mindful Leven".

Naast het bieden van trainingen en workshops binnen bedrijven en organisaties, heeft Inmind bij Marloes ook veel ervaring in het verzorgen van workshops en trainingen binnen scholen, kinderdagverblijven, het jongerenwerk, Centra voor Jeugd en Gezin en overige welzijnsorganisaties. Denk daarbij aan Mindfulness, Kinder-en Tieneryoga, Combatyoga, Yoga Nidra en andere workshops op het gebied van bewustzijn, vitaliteit en ontspanning.

Neem gerust contact op voor meer informatie over de verschillende maatwerktrajecten, trainingen, workshops en coachprogramma's.
Inmind bij Marloes biedt maatwerktrajecten op basis van de wensen en behoeften van een organisatie, bedrijf of school en denkt graag mee in het komen tot een passend aanbod.