Leer in slechts 7 weken écht ontspannen leven en profiteer een leven lang!
Ken je dat: die volle agenda, het gevoel van geleefd worden en een hoofd vol met gedachten?

Zo nu en dan betrap je jezelf erop dat je net een wandelend hoofd bent. Je bent een denker, hebt veel in en aan je hoofd en bent de connectie met je lijf en je hart wat kwijtgeraakt. Je weet dat het anders kan, maar je hebt geen idee hoe je dat nu precies doet, leven vanuit je hart en je lijf. Stiekem vind je misschien wel dat je lijf vooral naar jou zou moeten luisteren.

Je vervult allerlei rollen en wilt deze graag goed invullen. Dus je werkt, bent vrijwilliger en steekt thuis, binnen de familie- of vriendenkring de hande nuit de mouwen. Tijd voor jezelf nemen? Stilstaan om even te voelen wat je nodig hebt?

Je weet het wel, maar in de drukte van de dag loop je vaak aan deze gedachten voorbij. Je werkt toch ook graag? En je vindt het toch ook fijn om te zorgen?

Ongemerkt beland je zelf steeds op de laatste plek. Je agenda bepaalt, je hoofd raast bij tijd en wijle voor je uit en bewust genieten in het hier-en-nu komt niet lekker van de grond. Je zou er eens wat mee moeten doen. Maar ja, je moet nog zoveel. What’s next?

Ja, jij wilt ontspannen leven. Tijd nemen voor jezelf. Die stem van je lijf en je hart weer voelen en van daaruit handelen.
Uit die ratrace stappen. Leven in harmonie met jezelf en je omgeving.

En dat kan.
Sneller dan je denkt.
Want in slechts zeven weken
leer jij al Mindful leven.
Blijvend.


Met het 1-op-1-traject Mindful leven ontdek je dat een leven vanuit ontspanning binnen handbereik is. Na dit traject weet jij precies wat je nodig hebt én wat je zelf kunt doen om een ontspannen en bewust leven te leiden.


 • leef jij helemaal in het moment en lukt het jou om daar te blijven;
 • versta jij de kunst om te luisteren naar je lijf, hoofd, hart en gevoel en daar een goede balans in te vinden;
 • weet je dicht bij jezelf te blijven;
 • lukt het jou om de balans te vinden tussen werk en privé, inspanning en ontspanning;
 • zit jij stukken beter in je vel, voel jij je vrolijk en opgewekt;
 • heb jij een stevige basis om op terug te vallen als het leven toch weer een loopje met je dreigt te nemen.

Voel jij dat je hier helemaal aan toe bent? Dat dit precies is wat jij nodig hebt? Zet dan nu de eerste stap naar een Mindful leven.
Klik op de button, stuur mij een bericht en ontdek blijvende rust en ontspanning.

Je investeert € 875,-, exclusief btw.

Voor dit bedrag krijg jij verschillende manieren aangereikt die je een leven lang steeds opnieuw kunt toepassen voor een mindful en ontspannen leven!

In het programma Mindful Leven wandelen we in 7 sessies door 7 verschillende thema’s die bijdragen aan een ontspannen leven.


Waar je mee aan de slag gaat:

 • Jouw lichaam als kompas. Je ontdekt de taal van je lichaam en leert wat je lichaam je te zeggen heeft. Ook gaan we aan de slag met je houding en als kers op de taart laat ik je ervaren wat mindful eten met je doet.
 • Adem is leven. Je ademhaling is letterlijk van levensbelang. Je ervaart wat je adem doet met je lijf en ontdekt hoe je je natuurlijke oeradem kunt inzetten op weg naar een ontspannen lijf en leven.
 • Meditatie & yoga. Vanuit de principes van de meditatie en yoga leer je omgaan met gevoelens van weerstand, ongemak en pijn. Hoe ga je om met deze gedachten, gevoelens en emoties en hoe helpt je adem bij het verzachten hiervan? Je keert naar binnen en maakt contact met je lijf en je hart.
 • Diepe duik in de ontspanning. Met Yoga Nidra kun je in een relatief korte tijd een diepe staat van ontspanning bereiken. Een sessie Yoga Nidra staat voor lijf en geest gelijk aan een aantal uren slaap. Jij ervaart nu zelf hoe jij in korte tijd effectieve ontspanning kunt pakken.
 • Jij ontvangt een Access Bars-behandeling, om blokkades die er zijn op te heffen, om oude patronen te doorbreken en om weer voluit te leven.
 • De kracht van stilte. In een stiltewandeling ontdek je hoe jij je zintuigen heel bewust kunt inzetten en voel je hoe heerlijk het is om te leven in het hier-en-nu.
 • Zelfexpressie en compassie. Op een creatieve manier gaan we in de praktijk of buiten in de natuur aan de slag met een mooie afsluiter. Alles wat jij ontdekt hebt en mee wilt nemen in de toekomst, leggen we vast. Zo weet jij met één blik op dit eindresultaat hoe jij weer terug mag zakken in een Mindful leven.


Een deel van de sessies brengen we al wandelend in de natuur door en een aantal sessies vinden plaats bij mij op de praktijk. Binnen elk programma is maatwerk mogelijk. Is er iets dat niet bij jou past of iets waar jij juist meer van wilt? Dan zorgen we dat jij krijgt wat nodig is.