Lichaam en geest zijn onlosmakelijk verbonden met elkaar. Een klacht staat dan ook vaak niet op zichzelf. Wat willen jouw klachten jou daadwerkelijk vertellen op fysiek, mentaal, emotioneel, energetisch en spiritueel niveau?
Ons brein vergeet gebeurtenissen, maar ons lichaam weet alles nog...Met Body Remembers Trauma Therapy en Trauma Releasing Breathwork maken we een diepe innerlijke reis om diep opgeslagen emoties, stress en trauma te helen.
Heb je moeite om in contact te komen met je gevoel en zit je vaak in je hoofd? Voel je je vaak onveilig of heb je allerlei vage klachten? Je lichaam is een prachtig instrument in het proces van bewustwording en heling.
Stress kan gezond zijn. En nodig. Maar onze moderne, snelle maatschappij vraagt veel van mensen. Stress wordt een probleem wanneer we te lang doorgaan op onze reserves. Risico op een burn-out ligt op de loer....
Is het plezier in je werk weg? Ervaar je de nodige stress van je werk en twijfel je soms of je huidige baan nog wel écht bij je past? Wil jij die sparkle in je werk weer voelen? Dan is dit programma bij stress en burn-out echt wat voor jou.
Ken je dat: die volle agenda, het gevoel van geleefd worden en een hoofd vol met gedachten? Met het Mindful Leven programma leer je in slechts 7 weken écht ontspannen leven en daarvan profiteer je een leven lang.
Persoonlijke coaching voor jou. Volledige aandacht en afgestemd op dat wat jij op dit moment nodig hebt. Geholpen door de heilzame werking van wandelen en de natuur ontdek jij welke stappen je in jouw leven mag zetten.
Heb je wel eens last van stress of een hoge werkdruk? Heb je een druk (gezins)leven en/of een druk hoofd? Leef je veelal op de automatische piloot?Maak je je vaak zorgen, pieker je veel of slaap je slecht?
Mindful Yin Yoga is een rustige, meditatieve yogavorm en geeft het lichaam ruimte in de breedste zin van het woord. Niet alleen het bindweefsel, maar ook het lichaamsveld met mentale en emotionele lagen wordt in beweging gezet.
Ben jij op zoek naar een effectieve methode om weer rust, ruimte en ontspanning in je hoofd én lijf te ervaren, om je weer goed te voelen, om meer van het leven te genieten en om jezelf meer te ontwikkelingen in wat jij...
INMIND bij Marloes biedt ook coaching, trainingen en workshops voor zowel de individuele medewerker als ook voor groepen medewerkers binnen bedrijven, organisaties, scholen en gemeenten.