Op weg naar WERKGELUK is hét programma voor mensen die weer die sparkle willen voelen in hun werk!

Is het plezier in je werk weg? Ervaar je de nodige stress van je werk en twijfel je soms of je huidige baan nog wel écht bij je past?

Die baan, waar je ooit naar uitkeek, blijkt toch niet meer zo geweldig. Je ligt er wakker van, piekert veel en bent er continu mee bezig. Je ziet op tegen de nieuwe werkdag en aan het einde van de dag kom je nogal eens leeggezogen thuis. Dit is niet hoe je het voor je zag destijds.

Misschien ben je al burn-out gegaan. Zo niet, is er een kans dat je in de toekomst burn-out gaat. Je gaat door op wilskracht en doorzettingsvermogen. Ja, je probeert wel je grenzen aan te geven. Je werk wat anders in te richten.

Maar toch heb je steeds weer last van die hoge werkdruk of de stress op de werkvloer.
Dat échte werkgeluk waarmee je ooit begon, waar je zoveel energie van krijgt en waar je van oplaadt, dat is niet meer zo aanwezig. In elk geval niet meer voldoende om op te teren. Je hebt misschien wel nagedacht over wat anders. Maar wat dan? Wat kun je? Wat past bij wie jij bent? Je vraagt je af of je op een andere plek niet tegen dezelfde dingen aanloopt. Je draait steeds rond in hetzelfde cirkeltje. Want eigenlijk weet je het zelf ook niet precies.

Ja, jij wil met plezier uit je bed stappen en zin in je werkdag hebben. Je verlangt naar werk dat bij je past, waar je voldaan van thuis komt. Je wilt na je werkdag voldoende puf hebben om nog even wat met de kinderen te doen, of nog lekker een avondje te sporten.

Jij verlangt naar die gelukskriebel wanneer je aan de slag mag. Naar werkdagen die bij jou passen. Werk waar je misschien wel moe, maar vooral ook voldaan van thuiskomt.

En hoe fijn is het als je dan ook nog precies weet waar je talenten liggen en hoe je die specifieke talenten kunt inzetten in je werk?


Dat kan. Ook voor jou.

Het is tijd om op weg te gaan.

Op weg… naar WERKGELUK!


Met het 1-op-1-traject Op weg naar werkgeluk ontdek je hoe ook jij weer energie krijgt van je werk en hoe je die balans tussen privé en werk op orde krijgt. Je ontdekt hoe je jouw talenten inzet, in je huidige baan of ergens anders. Na dit traject stap jij weer met plezier uit je bed om te doen waar jij blij van wordt.


 • ga je niet alleen fluitend naar je werk, maar kom je ook weer fluitend thuis;
 • duiken we diep in wie jij bent als mens en ontdek je wat bij jou past;
 • ontdek je wat jouw unieke talenten zijn;
 • weet je waar je grenzen liggen, hoe je die aangeeft en hoe je dichtbij jezelf kunt blijven;
 • zoeken we uit of er aanpassingen nodig en mogelijk zijn binnen je huidige werk, of je aan de slag wilt met een andere baan of je misschien wel voor jezelf wilt starten;
 • sta je uitgerust en energiek op en kom je met een voldaan gevoel weer thuis;
 • heb je voldoende energie en zin om na werktijd of in het weekend af te spreken met vrienden, te sporten of dat uitje te plannen met het gezin.

Voel jij dat je hier helemaal aan toe bent? Zet dan nu de eerste stap.
Klik op de button, stuur mij een bericht en ga samen met mij op weg naar jouw werkgeluk.

Je investeert € 1225,- , exclusief btw.

Daarvoor krijg jij:

 • Het 1-op-1-traject Op Weg Naar Werkgeluk, waarin wij samen vier maanden aan de slag gaan om jouw werkplezier en werkgeluk (terug) te vinden.
 • Verschillende 1-op-1-sessies, al wandelend in de natuur of bij mij in de praktijk.
 • Een werkboek met diverse oefeningen en (thuis)opdrachten, waarmee jij stukje bij beetje ontdekt wie jij bent en wat bij jou past.
 • De kans om jouw interesses en unieke talenten in kaart te brengen. Je onderzoekt wie je ook alweer bent en waar je blij van wordt.
 • Tools aangereikt om te leven vanuit flow, zodat je ook met je hervonden werkgeluk dicht bij jezelf blijft.
 • Een diepe duik in jezelf en natuurlijk kijken we of jouw werkomgeving daar nog bij past en wat jij nodig hebt om weer met plezier te werken.
 • Mijn persoonlijke, betrokken begeleiding. Ik neem je stap voor stap mee in deze zoektocht. Elk traject is maatwerk, zodat jij precies krijgt wat jij nodig hebt op weg naar werkgeluk.