Mindful Teen Walk

Mindful Teen Walk is veel meer dan een rondje wandelen met tieners. Mindful Walk is een unieke combinatie van wandelen, spelletjes, mindfulness, yoga en ademhalingstechnieken en vooral heel veel plezier beleven met leeftijdgenoten!

Door lekker samen buiten te zijn, te bewegen, te genieten van het moois dat de natuur te bieden heeft en ondertussen leuke sportieve, creatieve en mindful spelvormen met elkaar te doen, kunnen tieners even uit de hectiek van de dag stappen. Geen prestatiedruk of strakke planningen. Even niets hoeven, alleen maar ZIJN.

Mindful Walk leert tieners vanuit het hart te lopen, te verbinden met zichzelf en de wereld om hun heen. De tieners maken kennis met verschillende facetten van bewegen en leren luisteren naar hun eigen lichaam. Bewustwording van eigen houding, een gezonde ademhaling, aandacht bij het lopen in het 'hier en nu' en de kracht en energie van het eigen lichaam voelen. Hierdoor zijn ze in staat om hun hoofd leeg te maken en te genieten van het moment. Met als resultaat; meer energie, minder stress en lots of fun!

Mindful Teen Walk is een onderdeel van de Mindful Tieneryoga en wordt vooral in de lente- en zomermaanden bij mooi weer aangeboden. Met leuke thema's als focus en concentratie, loslaten en vertrouwen, een gezonde ademhaling en ontspannen.

Lees meer over Mindful Tieneryoga onder het kopje Aanbod voor tieners, Mindful Tieneryoga.