Scholen en bedrijven

Inmind bij Marloes biedt naast het aanbod binnen haar praktijk, ook trainingen en/of workshops op maat voor scholen en bedrijven.

Er zijn tal van mogelijkheden om Yoga, Mindfulness en Coaching te integreren binnen het onderwijs, peuterspeelzaal, kinderdagverblijf of naschoolse opvang. Ook vanuit het bedrijfsleven komt er steeds meer vraag naar Yoga, Mindful Lunchwalks of andere vormen van bewustwording en ontspanning op de werkvloer. Dit levert vitalere medewerkers op, wat bijdraagt aan een vitalere organisatie.

Inmind bij Marloes biedt maatwerktrajecten op basis van de wensen en behoeften van scholen en bedrijven en denkt graag mee in alle mogelijkheden om samen tot een passend aanbod te komen. Lees hieronder meer over de verschillende mogelijkheden.

Inmind op locatie...

Scholen en kinderopvang

Er zijn tal van mogelijkheden om Yoga, Mindfulness en Coaching te integreren binnen het onderwijs, peuterspeelzaal, kinderdagverblijf of naschoolse opvang. Lees meer over alle mogelijkheden!

Bedrijven en overige instanties

Naast scholen komt er ook vanuit het bedrijfsleven steeds meer vraag naar Yoga, Mindful Lunchwalks of andere vormen van bewustwording en ontspanning op de werkvloer. Lees snel meer over alle voordelen....

De K-uren (keuze-uren) zijn bedoeld als bijspijkertijd, maar ook als verdiepingstijd. Leerlingen leren zo zelf keuzes maken over wat ze nodig hebben. We laten leerlingen steeds meer kennis maken met andere aandachtsgebieden dan de reguliere schoolvakken, denk aan beleggen, Spaans of Chinees, wetenschapsfilosofie, maar ook yoga en mindfulness.

Teamleider op Etty Hillesum Lyceum, locatie Het Vlier