Inmind nieuws...

Yoga op Boerhaarse school

In de afgelopen weken werd er voor alle leerlingen van basisschool De Bongerd in Boerhaar een super mooi creatief Atelier georganiseerd.

In deze laatste periode van het schooljaar werd er in de groepen 1 t/m 8 met IPC gewerkt omtrent het thema vakantie. Dit werd tevens het thema voor het Atelier. Binnen dit Atelier werd er groepsdoorbrekend gewerkt aan een bepaalde activiteit, zoals dans, muziek, bakken, techniek, proefjes en zo ook kinderyoga!

Voor vele kinderen een eerste kennismaking met kinderyoga. Mooi om te zien hoe ze elke week weer met een stralende glimlach van de Wobbel/Mat afstapten! Spelenderwijs ontdekken, leren samenwerken, balanceren, concentreren, ervaren, grenzen van jezelf en anderen ontdekken, mogelijkheden zien, eigen talenten ontdekken, bij jezelf leren blijven, inspanning en ontspanning, fantaseren en groeien in zelfvertrouwen…ieder op geheel eigen wijze…zo belangrijk, zo mooi!

Mooi hoe deze school het onderwijs voor hun leerlingen vormgeeft. Zo kunnen kinderen op een prachtige manier van alles ontdekken, leren, ervaren en beleven rondom het thema dat op dat moment centraal staat. Dankbaar hier mijn bijdrage aan te hebben mogen leveren!