WINTERWANDELING

RENDERKLIPPEN, DE DELLEN EN HET EPERHOLT

Een mooie afwisselende winterwandeling door natuurgebied de Renderklippen, De Dellen en het Eperholt.

De Renderklippen bestaat uit met heide begroeide stuwwallen met de nodige hoogteverschillen en mooie vergezichten. We komen langs de schaapskooi met Veluwse heideschapen.
Op Landgoed De Dellen wisselen bos en heidegebied elkaar af. Mooie lange boslanen, maar ook kronkelende smalle bospaadjes. We lopen langs vennetjes en komen langs uitkijktoren de Haelberg waar we een mooi uitzicht hebben over natuurgebied het Eperholt.
Het Eperholt is een heideontginningsgebied, ooit aangelegd voor de houtproductie. Inmiddels is het een gevarieerd bos met verschillende boomsoorten. We komen langs het wildobservatiescherm waar vaak wilde zwijnen, reeën en edelherten komen.

Deze winterse wandeling staat in het teken van ontmoeten en ont-moeten; even niets moeten, lekker buiten in beweging zijn, genieten van de mooie omgeving van de Veluwe en ondertussen gezellig andere mensen ontmoeten.

Deze wandeling heeft een lengte van 12,5 km en een duur van ongeveer 2,5 uur.

We verzamelen om 9.30 uur op de parkeerplaats bij brasserie lounge Floor, Dellenweg 109 te Epe.
Na afloop komen we hier ook weer terug en sluiten we, indien de corona-maatregelen het mogelijk maken, hier ook gezellig af met een drankje binnen in de sfeervolle brasserie of buiten op het prachtig aangeklede, natuurlijke winterterras bij het kampvuur.

De kosten voor deze Mindful Walk: 25 euro, dit is inclusief drinken en wat lekkers voor onderweg en een consumptie na afloop bij Brasserie Floor.

Aanmelden kan via info@inmindbijmarloes.nl of stuur een berichtje naar 06-17724019.