POWERWALK XL

Woensdag 8 december 2021
PowerWalk XL-11 kilometer
9.15-11.15 uur
De Sprengenberg

Powerwalken is trending en wordt ook wel het nieuwe hardlopen genoemd. Powerwalken is een intensiev manier van bewegen, waarbij je in een stevig tempo doorwandelt en je je armen intensief meebeweegt. Op deze manier verbetert ongemerkt je conditie. Het wandelen wisselen we af met kracht-, balans- en mobiliteitsoefeningen, waardoor je spieren sterker worden en ook je houding verbetert. Met powerwalken houd je altijd één voet aan de grond, waardoor het minder belastend is voor je gewrichten.

Niet iedereen kan hardlopen, maar iedereen die de mogelijkheid heeft om te wandelen, kan wel PowerWalken. Dat is de basis van deze zeer effectieve, laagdrempelige bewegingsvorm. Iedereen kan zo zijn of haar eigen doelstelling bereiken. Dit kan zijn; afslanken, een betere conditie krijgen, een gezonder en sterker hart krijgen, meer zelfvertrouwen opbouwen of gewoon op een leuke en gezellige manier nieuwe mensen ontmoeten.

Iedereen loopt op zijn of haar eigen tempo mee, de oefeningen zijn eenvoudig en wat een heel mooi pluspunt is, we zijn buiten in beweging. Het is inspannen en ontspannen tegelijk. En geschikt voor iedere leeftijd!

We verzamelen deze ochtend om 9.15 uur bij de Parkeerplaats De Pas, Molenweg 2 in Haarle. We komen daar rond ongeveer 11.15 uur weer terug.
Na afloop is er, voor de liefhebber, de mogelijkheid om wat na te drinken bij Herberg De Pas.

Kosten van deze PowerWalk XL: 20 euro, inclusief een drankje na afloop.

Aanmelden kan door te mailen naar info@inmindbijmarloes.nl, app of bel naar 06-17724019 of stuur een pb.