Start 5-weekse Mindful Walk cursus

Mindful Walk is veel meer dan een rondje wandelen. Mindful Walk is een unieke combinatie van wandelen, mindfulness, yoga, ademhalings-en NLP technieken, bewustwording en vooral heel veel plezier!

In beweging zijn en ondertussen genieten van al het moois dat de natuur te bieden heeft, zonder enige vorm van prestatiedruk of strakke schema's.

Mindful Walk leert je vanuit je hart te lopen. Je maakt kennis met verschillende facetten van bewegen en leert luisteren naar je eigen lichaam. Bewustwording van je eigen houding, een gezonde ademhaling, aandacht bij het lopen in het 'hier en nu' en de kracht en energie van je lichaam voelen.
Hierdoor ben je in staat om je hoofd leeg te maken en te genieten van het moment. Met als resultaat; meer energie, minder stress en lots of fun!

De tools die Mindful Walk je meegeeft zijn eenvoudig toe te passen in je werk en privé leven.

Een Mindful Walk cursus bestaat uit vijf cursusdagen (1,5 uur per week) waarbij er elke week ongeveer 2 tot 5 kilometer gewandeld wordt op de mooiste plekjes in de omgeving.

Regelmatig wordt er stilstaan voor leuke (speelse) oefeningen en/of uitleg. Daardoor is deze cursus voor zowel de beginnende als gevorderde wandelaar geschikt. De 5-weekse cursus Mindful Walk is laagdrempelig en ontspannen tegelijk. Elke week staat in het teken van een ander thema, onder andere: bewegen, loophouding, een gezonde ademhaling, yoga en mindfulness, focus en concentratie, loslaten en ontspannen.

De Mindful Walk cursus is bedoeld voor iedereen die behoefte heeft aan bewegen zonder prestatiedruk, meer energie door een beter ademhaling, een betere focus, makkelijker lopen, beter kunnen ontspannen. Van een vol hoofd naar een vol hart. Wandelen met bewuste aandacht heeft een positief effect op heel je immuunsysteem en kan verlichting bieden bij burn-out klachten en en andere gezondheidsproblemen. Alle tools die je tijdens de walk krijgt aangereikt zijn ook in het dagelijks leven goed en makkelijk toepasbaar.

Elke keer wordt er op een mooie locatie of door een inspirerend omgeving gewandeld wat tot maximaal 15 minuten extra reistijd vanuit Wijhe geeft. Per keer wordt de locatie doorgegeven.

De cursussen worden aangeboden op zowel woensdagen als op zondagen.

Alle startdata en het aanmeldformulier vind je op https://www.mindfulrun.nl/olst-wijhe/