Op weg naar werkgeluk!

Lange werkdagen, strakke deadlines, alles perfect willen doen, te hoge eisen stellen aan zichzelf en overal alle ballen hoog willen houden....

Het waren dé ingrediënten die ervoor hadden gezorgd dat ze uiteindelijk compleet uitgeput en met een lichaam dat stijf stond van de spanning bij de huisarts belandde.

"Het voelt als een sluipmoordenaar....ineens was het daar...die burn-out. Zó lang over mijn eigen grenzen gegaan. En ik heb het niet eens in de gaten gehad. Pas toen het eigenlijk al veel te laat was...

Ik zal die ochtend nooit meer vergeten. Ik kon hé-le-maal niets meer. Elke stap die ik zette, kostte me moeite. Mijn hele lijf deed zeer. Ik trilde. Geen idee wat me overkwam. Ik kon alleen nog maar huilen".

Het waren de woorden die ze sprak tijdens onze eerste ontmoeting eind vorig jaar.

Samen maakten we afgelopen half jaar een geweldige (wandel)reis waarin mijn coachee op zoek ging naar antwoorden op de vraagstukken die open waren komen te liggen sinds die ene dag dat het vlammetje letterlijk werd gedoofd. En ik mocht haar begeleiden in deze zoektocht terug naar haar ware zelf en uiteindelijk ook op weg naar nieuw werkgeluk.

Was het een makkelijke reis? Nee, zeker niet! Het gevoel van falen, controleverlies, alle onzekerheden, de zwaarte, donkerte, de rauwe pijn...het kwam allemaal naar de oppervlakte. Maar ze ging er dwars doorheen, om uiteindelijk ook weer licht te kunnen ervaren.

En licht kwam er. Stap voor stap. Antwoorden werden gevonden. Belemmerende gedachten en patronen losgelaten. Nieuwe inzichten verkregen. En helpende tools geïntegreerd. Want balans vinden is één, maar vasthouden, is vaak een stuk moeilijker.

De ontdekkingen die ze tijdens het proces deed, brachten haar steeds een stukje meer terug bij haar pure zelf. Weer in verbinding met haar lijf en haar hart.

'Verborgen' talenten werden zichtbaar. Ze ontdekte weer waar ze écht blij van wordt, waar ze energie van krijgt, waar ze iedere ochtend weer voor uit bed wil komen.

Met deze mooie nieuwe ervaringen en inzichten, kon ze haar wereld langzaamaan weer gaan verbreden, nieuwe wegen verkennen en durfde ze uiteindelijk uit haar comfortzone te stappen om díe stappen te zetten die goed waren voor HAAR....

Ze ging op weg naar nieuw werkgeluk!

En ze vónd nieuw werkgeluk!

Meer balans tussen werk en privé.

Bewust geworden en meer bewust ZIJN.

Vandaag rondden we onze gezamenlijke reis af.

En haar eigen reis...die gaat gewoon lekker door! Op naar nog zoveel meer mooie nieuwe avonturen! Dat weet ik zeker!

Herken jij jezelf in het verhaal van mijn coachee? Is het plezier in je werk weg? Ervaar je de nodige stress van je werk en twijfel je soms of je huidige baan nog wel écht bij je past?

"Op weg naar WERKGELUK" is hét programma voor mensen die weer die sparkle willen voelen in hun werk!

Kijk voor meer informatie op:

https://inmindbijmarloes.nl/aanbod/op-weg-naar-werkgelukLange werkdagen, strakke deadlines, alles perfect willen doen, te hoge eisen stellen aan zichzelf en overal alle ballen hoog willen houden....
Het waren dé ingrediënten die ervoor hadden gezorgd dat ze uiteindelijk compleet uitgeput en met een lichaam dat stijf stond van de spanning bij de huisarts belandde.
"Het voelt als een sluipmoordenaar....ineens was het daar...die burn-out.