Yoga Nidra

Een bijzondere techniek om diep te ontspannen; fysiek, mentaal en emotioneel. Yoga Nidra betekent yoga-slaap; slapen met een spoor van bewustzijn. Door de geleide instructies kom je in een meditatieve staat tussen slaap en waak in, waarin het onderbewuste vrij de ruimte krijgt om intuïtie te laten spreken, het lichaam te helen en gebeurtenissen te verwerken.

Yoga Nidra helpt je beter en dieper te slapen, verhoogt je concentratie, geeft meer rust in hoofd en lichaam, je energielevel stijgt, je creativiteit krijgt meer ruimte, het versterkt je immuunsysteem en bevordert zelfinzicht en bewustwording. Daarnaast werkt Yoga Nidra preventief en ondersteunend bij angsten, burn-out, depressie, verwerking van trauma, hoge bloeddruk en hart/ en/of vaatziekten.

Een sessie van een uur staat gelijk aan vier uur slaap.

Deze Yoga Nidra workshop is een powernap met 'benefits'. Een waar cadeau voor jezelf waarin je een totaal ander en dieper niveau van ontspanning zal ontdekken!
Het enige wat je hoeft te doen is lekker liggen en je mee laten voeren, onder begeleiding van mijn stem, op deze heerlijk ontspannen reis.
Ik start Yoga Nidra meestal met een meditatie, korte reeks van wat losmakende yoga-oefeningen of ademhalingsoefeningen.
Na afloop van de sessie is er ruimte om rustig bij te komen, onder het genot van een warme kop thee met wat lekkers erbij.

Er is plek voor 9 personen. Wees er snel bij. Vol is vol.


Praktische informatie

Data en tijden komende workshops
Vrijdag 24 febuari 2023 van 20.00-22.00 uur VOLGEBOEKT!
Vrijdag 24 maart 2023 van 20.00-22.00 uur
Vrijdag 14 april 2023 van 20.00-22.00 uur
Vrijdag 26 mei 2023 van 20.00-22.00 uur

Locatie
In de sfeervolle yurt van Psychologenpraktijk Guusta Zuurbier, Damshoekweg 2 in Olst.

Kleding
Trek warm, comfortabel kleding aan (eventueel laagjes) en sokken aan.

Materialen
Warme dekens, meditatiekussens, bolsters en oogkussens zijn aanwezig. Liever je eigen warme deken of kussen mee? Dat mag uiteraard!

Investering in jezelf
€22,50 uur

Aanmelden
info@inmindbijmarloes.nl of stuur een pb naar 06-17724019

In maart 2019 zag ik op Facebook de aankondiging voor de Yoga Nidra les voorbijkomen. Ontspanning was het woord wat me triggerde; dat miste ik. Na 1 les was ik verkocht!

Sanne (26 jaar)