Trainingen, workshops en meer...

Als werkgever wil je natuurlijk niets liever dan gezonde, vitale en energieke werknemers. Niet alleen omdat dit de werkprestaties ten goede komt, maar omdat je geeft om het welzijn van de mensen in jouw bedrijf!

Inmind bij Marloes denkt graag mee als het gaat om duurzame inzetbaarheid, vitaliteit en werkplezier onder de medewerkers binnen jouw bedrijf of organisatie.

Zo biedt Inmind bij Marloes maatwerktrajecten, trainingen en workshops op het gebied van vitaliteit, ontspanning en bewustzijn. Te denken valt aan Mindful (Lunch) Walks, Gezond en Natuurlijk Oerademen, Yoga workshops en Powerwalk Clinics. Inmind bij Marloes werkt op basis van de wensen en behoeften van een organisatie en komt graag op locatie voor het verzorgen van een passende training of workshop.

Daarnaast heeft Inmind bij Marloes een breed aanbod op het gebied van coaching van de individuele medewerker bij (werk)stress of bij herstel van burn-out. Met een brede achtergrond in het maatschappelijk werk en coaching, begeleid ik jouw medewerker graag "Op weg naar werkgeluk" en een "Mindful Leven".

Naast het bieden van trainingen en workshops binnen bedrijven en organisaties, heeft Inmind bij Marloes ook veel ervaring in het verzorgen van lessen, workshops en trainingen binnen scholen en kinderdagverblijven. Denk daarbij aan Mindfulness, Kinder-en tieneryoga, Combatyoga, Yoga Nidra.

Neem gerust contact op voor meer informatie over de verschillende maatwerktrajecten, trainingen, workshops en coachprogramma's. Inmind bij Marloes biedt maatwerktrajecten op basis van de wensen en behoeften van een organisatie, bedrijf of school en denkt graag mee in alle mogelijkheden om samen tot een passend aanbod te komen.