Coaching

Soms is het fijn als er tijdelijk even iemand met je mee loopt op je levenspad. Zeker wanneer je dreigt vast te lopen, voor een keuze moment staat of veel onrust ervaart.

Inmind bij Marloes biedt coaching aan voor zowel volwassenen als kinderen.

Ook wanneer je hulpvraag nog niet helder is, helpt Marloes je deze scherp te krijgen. Ze sluit aan bij datgene wat er op dat moment nodig is en reikt tools aan die jou verder helpen.

Marloes staat voor een holistische benadering en zorgt ervoor dat je uiteindelijk zelf de antwoorden kunt geven op de hulpvraag. Coaching heeft als doel weer in verbinding te komen met jezelf, in je kracht te komen en je talenten en gaven te (her)ontdekken.

Lees hieronder meer over het aanbod.

Coaching bij Marloes...

Wandelcoaching

Persoonlijke coaching voor jou. Volledige aandacht en afgestemd op dat wat jij op dit moment nodig hebt. Geholpen door de heilzame werking van wandelen en de natuur. Voor als jij wil werken aan stressreductie, een fitter...

Kindercoaching

Gedurende de kinderjaren kan er thuis of in de omgeving van alles gebeuren waardoor kinderen, ouders en de omgeving van een kind soms voor vragen komen te staan waar ze even geen raad mee weten. Een echtscheiding, een ...